Vertaler van Interieurwensen
 
 

Care for Interior

Care for Interior staat voor de zorg die wij besteden aan uw interieur, en natuurlijk, in de eerste plaats, aan úw wensen. Uw visie staat op nummer één. Care for Interior vertaalt uw wensen en zet ze om in de sfeer die ú bedoelt. Of het nu gaat om een totale inrichting of een herinrichting met gebruik van de bestaande meubelen – Care for Interior staat graag voor u klaar!

Op 't werk – (her-)inrichting kantoor, directiekamer, bedrijfsrestaurant

"Inspirerende werkomgeving leidt tot betere prestaties"

Kantoren zouden warm en huiselijk moeten zijn, kleur mag niet ontbreken en er moet een duidelijke eigen identiteit zichtbaar zijn. Sfeer is belangrijker dan ooit. Want veel mensen besteden meer tijd op het werk dan thuis. Waarom zou het op de werkplek dan niet net zo behaaglijk kunnen zijn als thuis?

Thuis – (her-)inrichting woonkamer, serre

Thuiskomen: eindelijk, na een drukke dag. De veilige plek bij uitstek. Niet zielloos, niet kil en koud, maar precies passend bij zijn bewoners.

't Restaurant

Waarom uw gasten juist úw restaurant kiezen? Natuurlijk de heerlijke spijzen, de vriendelijke bediening en de vakbekwame gastvrouw of –heer. Alles moet kloppen, dus ook de ambiance. Die straalt uit wat uw missie en visie is.

Diensten

Care for Business:
Ondersteuning officemanagement

 

Care for Interior:
(Her)inrichten kantoor, (bedrijfs-) restaurant, woning, etc.

Contact gegevens

Care For Interior
Meeldijk 1
3209 AV Hekelingen

  • www.careforinterior.nl
  • 06 51 88 28 29
 

© 2013 Care for Business | Realisatie: The Four Marketeers